Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Historiens vingslag



Vi kan stå på balustraden
sträcka oss på tårna
aldrig når vi stjärnorna
det enda vi ser ryggarna
på dem som färdas i limousine
med fasa ser vi fötterna
och fotbeklädnaderna
Stövlarna täckta av blod
långt borta
hör vi klockorna och raketerna
någon som ropar
gott nytt år

då vi vänder oss om
ser vi alla dom
som föll som käglorna
och begravdes av vägen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-22 06:12



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ruskigt, men så ser en del av historien ut.
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP