Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Kammardikter


Glömskans förfall

Vem kommer glömma bort en President

Som i direkt sänd TV fattar beslut

Om att starta krig och invadera

Ett annat land?

När det finns inspelat

på video till och med?

Klarar sig en President undan,

Eller är han moraliskt för evigt fördömd?

Eller kommer han att bli hyllad ?

Hur kommer han omtalas och få

för eftermäle i framtiden av andra

än sig själv?

 

Taleptox Skrev

Den 20221221

<+>




Övriga genrer (Satir) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-12-22 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP