Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsgång

Mitt minne
strör tankar över vägen
som det vore grus
det knastrar när jag går på det

Sparkar i gruset nya minnen
strös ut som sand
det är mjukt när jag trampar på det
spåren syns tydligt.

Det visar mitt förflutna
steg för steg
plötsligt kommer en vind
suddar ut, inget finns kvar

Jag trampar nya spår i sanden
en kretsgång
en vindpust
till evig glömska















Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-26 09:32



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fin bild av en promenad där minne och glömska möts, får liv, igen och igen till toner av knastrande ljud.
2022-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livet.
2022-12-28

    Lena Staaf VIP
Fint illustrerat hur minne och glömska samverkar.
2022-12-27

    Sefarge VIP
Som ett kretskorts korta
kretslopp, men det
kanske blir åter
-cirkulerat?
2022-12-26

  Bengt H VIP
Träffande bild av en ensampromenad.
2022-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP