Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Stjärnfall på himlen
skärvor som gömts
vid skapelsens början

Stjärnors balans är målet
för hela världen
strävande efter balans

Atomer löses upp
byggstenar åt annat
och vinglande metoder

Sorgen och glädjen
är båda ostoppbara
vid uppblossande minnen

Undrar om jag finner balansen
eller jag är en enstaka atom
som åker med i universums slänggunga




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-28 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP