Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är inte sig lik

Natten är inte sig lik..

månen tycks ha avvikit från sin bana,

trotsat naturlagarna och gett upp sitt förbund med jorden..

kanske vill den komma närmare solen,

hitta en annan planet som roterar snabbare eller långsammare..

Den här natten är lång och mörkret är intensivare än någonsin,

trots snötäcket som förgäves försöker reflektera ljuset.

Jag vägrar att betrakta dessa obegripliga stunder som en del av tidsåldern,

jag förkastar denna natt.. den borde aldrig existera.




Fri vers (Fri form) av Johannes Khawsho
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-28 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Khawsho