Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Kammardikter


Därifrån du kommer

Titta ibland tillbaka i det förflutna. Det är därifrån du kommer. För att veta vart du är på väg!

 

Taleptox Skrev

Den 20221229

<+>




Övriga genrer (Aforism) av Taleptox VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP