Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla valen

Sträva efter mycket
kan förlora hela stycket

Medelmåttig tråkig ambition
riskerar livslång ånger som reaktion

Vill du som andra
bara kunna klandra

De demokratiska val
som inte gav dig slottets bal

Så vad vill lilla du
när valen listas just nu




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-29 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP