Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// ha en fin dag älskade uggla<3


Brister



Då vi lärt alla har sina skavanker
känner vi ingen skam över våra
misstag och brister
och kan se våra liv i ett annat perspektiv
finner då det ljusnar över tunen
och friden full av liv
Det finns de som kryper
på alla fyra i skyttegraven
fast snart ett nytt år nalkas
tänker på dem i Ukraina
tjugo grader minus och ingen värme
vi har det så bra mat på bordet
vänner och behöver inte värma oss
under papperstäcket


Du som har tid över
plita på ny poesi - en ny tid.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-12-30 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP