Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll finns

nätets troll söker bekräftelse
så angelägen om reaktioner
likgiltighet är värsta fienden

som vitt brus,
sprider sig likformigt,
döljer det väsentliga

troll, troll, troll
vad söker du i livet,
finns det någon mening

eller väntar du på det svarta hålet?

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-30 15:26



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Troll, orcher, goblins, vättar de kommer i många olika skepnader de fyller inte bara skogarna utan också cyberrymden.
2022-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP