Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecknet

Gråstänkt himmel,
årets sista dagar
tidig, tidig morgon
genom drömridå
och sömngegga
dränkt av godstågsvrål
ett stilla vargayl,
tecknet
för att du ännu lever




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-30 17:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vilket starkt tecken!
Då vet man att man lever.
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP