Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn

Dina läppar formar lögner,
som så många gånger förut.


Lögner och svek,
det måste vara ditt motto.


Svik många.
Ljug mycket.
Svik hårt.


Håna dom som redan ligger,
prisa dom som fortfarande står.


Ditt motto är lögn.
Av lögn är du kommen,
och lögn skall du åter bli.




Fri vers av fantasifoster
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-08-10 06:24



Bookmark and Share


  candyfloss
Det här var riktigt bra Joanna. Gillar det från början till slut. :)
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

fantasifoster
fantasifoster