Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don\'t need you anymore

Du såg mig inte med de ögon som jag skulle vilja.
Sättet du behandlade mig på var inte med respekt.

Lekarna vi lekte var inte längre på allvar.
För du såg inte längre åt mitt håll.

Allt jag såg var din rygg.
När du lämnade mig.

Om jag sluter ögonan och lyssnar,
så kan jag fortfarande höra dina steg eka mot gatan.


( jag hoppas inte längre på att du ska komma tillbaka )




Fri vers av fantasifoster
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-08-10 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fantasifoster
fantasifoster