Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Andhämtningen

Håller andan
inför nya året
Alltid varit så

En början
är ju alltid
en början

En tjusning

Kanhända en
falsk berusning

Inför det liv
som oavsett
början och slut

Knallar på




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-31 13:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt om en motsättning, det helt nya och det pågående, båda lika verkliga.
2023-01-01

  Ninananonia VIP
Visst gör det det!


2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP