Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyårsnatt

och så ringer han bara
och det är hans röst
efter all bränd tid
det är svart i hjärtat
men något lyfter
askflagor eller eldgnistor
ett nytt år bär alla möjligheter




Fri vers av höstblomma
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-01-01 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstblomma