Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver en hel del på engelska. Kan man lägga upp engelska texter? Hittade inget om det. Hoppas det är okej. Inspirerad av Jeff Mangum.


Mother

and with my moving out
you gave me a magnet that read
"anything you can do"
"— I can do better", and
I know how you love me, but
considering it's me
it felt more like a taunt, and
less like a verity

I try not to blame myself
for my obvious ineptitudes
but two years after moving out
you wrote me that letter, whose
paper bits I've stuck
under your magnet's grip
"no one's going to help you now"
"— you've got to start helping yourself"

mother, have you already
lost all your faith in me
in your engine of fantasies
star-spangled dreamery
mother, it's so clear to me
I fear that I'll always be
your son last, and
firstly your embassy
mother, you couldn't see
past prosperous reverie
all I ever wanted
was for you to hug me




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av smörkäft
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-03 11:59



Bookmark and Share


  smörkäft
Tack Sara :) Jag uppskattar alltid din omtänksamhet och ditt intresse för mina texter.
2023-01-10

    ej medlem längre
Du skriver så fint. Så avskalat.
Och visst kan du skriva på engelska. För att du kan. För att du kan skriva som du vill. ( och många på sajten skriver på engelska).
:-)

2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

smörkäft
smörkäft