Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvägar

sparkar stenar runda i antarktis
finner ingen mening med all kall is
händerna i fickorna överallt
finns det inget bortom mitt förfall

lika skakig nu som jag var då
om och om som om det var igår
täckt i lager men aldrig din kropp
vävd i mina ord men bortom hopp

alla mina omvägar leder hit
bortom allt jag en gång kallat vi
bortom allt mitt tvivel och min feghet
finner jag att svaren låg i stegen

om omvägar är romantiska
måste man väl till slut gå vilse
vissa saker lärs av väntan
andra av tid




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av smörkäft
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-04 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smörkäft
smörkäft