Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ryggsäcken



packar noga för allt ska få plats
känner efter var utrymme finns
bättre kunskaper då vinns
du visade mig vägen jag skulle gå
mig själv kan jag förändra
men inte de långtidssjuka
med tiden lärt de blir aldrig mjuka
kan låta fröet spränga skalet
men tyar inte kriget och skvalet





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-05 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP