Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(59)








januari är kallt och piss
januari är kallt och piss
januari är kallt och piss
apelsinen faller ur mitt öga
bildar ett träd
där du sitter
med rosa shorts
och röker marlboro light
januari är kallt och piss
ström
ström
strömlöst
fabrik med mekaniska djur
januari är kallt och piss
januari är kallt och piss
januari är kallt och piss
rådjuret i mitt öga
äter neonskylten
surrar över staden,
spyr ur sig gröna och
rosa lysdioder
att hänga i träden
fuck den här skiten
januari är kallt och piss






















Fri vers av Androiden VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-01-05 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP