Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sprakande

Hör hur det sprakar

Vet inte om det är från tågspåret

Eller ett kvarglömt tomtebloss 

Men ett tyst sprakande hör jag 

När jag går mot min  ytterdörr 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-06 09:17



Bookmark and Share


  Susen VIP
Mysterium. Hoppas det löst sig
2023-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Ett mysterium som behöver sin lösning.
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP