Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gick

Vi gick
gator
natten
Ensam stjärna
Ensam själ
Hon har
långt brunt hår
i
natten
Vacker brun
kaninpäls
Vi kan inte gå hem
Finns
inget hem
att
gå till
Hon längtar
Jag väntar




Fri vers av is
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-10 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

is
is