Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man

När man
vet
att man älskar
och
nu kommer han in
vårat rum
som sagts
och huruvida
man vill leva på en atoll tills man dör
att
dö där
mitt i Stilla Havet
vill jag det
sen
att vilja
nåt
sen




Fri vers av is
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-08-10 12:47



Bookmark and Share


  Jonathan Mattebo Persson
vackert, havet alltid närvarande. det ska väll kanske vara så. men en liten blomma skulle väll inte skada? eller ett löv...
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

is
is