Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart i landet

Det droppar från taket

Snö som faller mot marken

Ishalka råder på gatorna

En vanlig vinterdag

Någonstans i Sverige

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-10 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP