Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkel med avbrott

Kanske bryr vi oss mer om livet

När vi är på väg att förlora det

Än när vi befinner oss mitt i 

Då är det bara som om det pågår

 

En cirkel full av avbrott kan det liknas vid

Där allt bara sker tills vi stannar upp

Ofrivilligt eller frivilligt och inser 

Att livet är så mycket mer än en cirkel

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-11 06:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP