Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bla bla bla bla







bla bla bla kärlek,, bla bla bla höstlöv, bla bla bla vinter, blabla bla jag är kristen, bla bla bla Gud, bla bla Gud, bla bla bla bla champagnepelikan av svarta diamanter, bla bla bla jag är upprorisk och tondöv (och kristen!) som en 12 åring trots att jag är en vuxen man som bor i Gävle, bla bla bla hysterisk, bla bla bla döden, bla bla döden, bla bla bla ingenting, bla bla ingenting, bla bla bla ,,,,PANG!!






















Fri vers av Androiden VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-01-09 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP