Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara för att någon tanke förefaller att vara logisk, kanske den bara förefaller att vara det. Kanske har den mera möjlig bärighet i ens egen fantasi. Texten har nu 'några år på nacken', har människan blivit mera klok med åren?


Per Definition




1.
Människor gillar att retas
jag gillar att retas
alltså är jag människa

2.
Människor gillar äpplen
jag gillar äpplen
alltså är jag ett äpple

3.
Människor gillar att retas
jag är människa
alltså gillar jag att retas

4.
Människor tenderar (att)
ha att göra med rätt och fel

om jag har 'rätt'
har väl du per definition 'fel'?


(En låt går ungefär så här i refrängen
'The definition, the definition, the definition
is this
The definition, the definition, the definition
is this
The definition, the definition, the definition
is this')




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-12 06:13



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vilken kul läsning.
Det här gav mig en idé som det kanske blir något av i framtiden.
2023-01-12

  lodjuret/seglare VIP
Ordet 'att' i första raden, av tes 4, borde stå först i andra raden, men då blir det två 'att' i samma rad och då går det att reta sig på just den saken. Det är den hårresande förklaringen till hur det kan stå till ibland.
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP