Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grotesk. Apati. Fel på dej. Verkligheten utspelas i färg, ändå upplevs den ibland som vitt på svart, gråskalig. Vi som lever i självvald avskiljdhet, skola ej mera sola oss i glansen av någon form av nobless.


Fyra rader om att kunna ha






Mina nyckfulla brister
kommer mest mig själv till del

bara tänka sig känslan
att kunna få ha fel...



(Om bilden.
När anslagstavlan inte räcker till
blir det ändå förbjudet att affischera utanför)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-12 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP