Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mani




förädla manin
brinn att du måste glömma
världen är skuggan
av vår dans
det enda viktiga
dom kommer se, dom kommer se
i en nanosekund av
drömmen
har jag fördömt dom alla
hällt hinkar av piss
över dom -
det finns något heligt
och vi lever i den enda
tiden, någonsin
där även idioterna
kan se




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-13 07:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utsökt lyrik!
Säger så mycket
Om gällande
Nutid?
;)
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP