Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten i skägget

jag är människa
jag har regler att följa

på nattmannens magyta
läser fingertopparna

om det riktigt farliga
om tiden och upplösningen

det du inte kan säga
och gråten i skägget




Fri vers av Lena ME O
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-14 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena ME O
Lena ME O