Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tidskapseln

 

letar mig tillbaka

alla skuggor fick mig bli en annan

visst gör det ont alla skav

Drar på huvan av läder går på tåget

huden fodrad med lammull


Vem skrev autografen i blocket

vem var handen

orden fick mig minnas,  tonen berörande

 ”du såg mig inte” ”nu bär jag dig på ryggen,

en skugga av luftslottet" det var en sådan sorg ---

det var din broders sida

mycket märkligt hände med den

Allt hände åren då jag sökte svaren

vad som hände dig

ett ord här och ett annat där

koppen rinner över









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-01-14 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP