Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Bortregnad tagetes. Av Nioma Trey. 2023-01-16 datum anger när texten lästes, snarare än när hennes text blivit skriven och utlagd här. (Samvet skval?)


Kommentar på en text (2484) bara ord






Varför jag inte läst den här poeten förut beror förmodligen på
att jag inte tagit mig för med att läsa just det där som jag nog
någon gång tänkt läsa, eller inte.

Men så har det inte blivit av bara, för att måltiden blivit försenad
helt dagen tänkt förskjuten och så har jag tänkt att alla de där
sakerna en skjuter fram och upp,

ligger i vägen för det som




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-01-24 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP