Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urban profet

stenhög och full
på att vara en skam
fladdrar han
där de andra -
de välsignades
tröga idéer möts
mer meme
än människa
om han själv
skulle bestämma
eller….
kanske ett tv-spel
förklädd till drog
för att kunna se
exakt var
allting gick snett
var det ditt fel???????




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-17 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP