Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kärlekens födelse

-

Hon satt bakom

Vännen som följt med

För att kontrollera

Att jag verkade vara

Snäll och så

Inte en elaking

Som gör illa

Provet klarades

Sen vi åkte

Bare vi två

Till där filmerna

Blir tittade på

Nervöst prat

Mellan tuggor

Av popcorn som

Både var söt och salt

Jag åt salt

Hon var söt

Hjärtat bultade

Hennes närvaro

Kändes bra

I mitten av

Stundens djup

Levande i mig

Delad upplevelse

Bindande band

Skapades där

Filmen var glömd

På hemresan

Hennes känsla

Väckt i det vackra

Gav mig en puss

Oskyldigt försiktigt

Men hjärtat kände

Hennes slå

Väl hemma

Sms:ade vi varandra

Det speciella

Som kvällen haft

Delad av båda

Sen vi lät

Kärleken växa

År efter år

Nu över tio

Band av himmel

Knutna så starkt

Jag är så glad

Att hon då kom

Dit där jag var

Livet sedan haft

Hennes himmel

I mitt hjärta.

-




Fri vers av PFJS
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-01-17 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS