Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Från hemmets bo

-

Som nyvuxen flyger

Ur hemmets bo.

Prövar vingslag

Testar dyk

Intensivt känna

Livets vind

Blåsa.

.

Lättsamt leva

I naivitetens

Saga

Jaga lycka

Av berättelser

Ökad styrka

Status.

-

Ålderdommens gåva

Visdomens ord

Sant i tusen år

Eller längre

Erfaren berättare

Djup historia talar

Delar tankar

Reflektioner om

Människans natur

Dess existensiella hem

Sökandet.

-




Fri vers av PFJS
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-01-19 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS