Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för något år sedan när jag var kär i en tjej som jag aldrig berättat för hur jag verkligen känt.


Du vet nog inte...

Du är den som alltid har funnits där för mig
Du är den som alltid har hört på vad jag har haft att säga
Du är den som har tröstat mig om jag har vart ledsen
Du är den som jag älskar

Jag har alltid gjort allt jag kan för att göra dig glad
Jag har alltid lyssnat på dig när du haft något att säga
Jag har försökt trösta dig om du har varit ledsen
Du är den jag älskar

Men nu är allt tråkigt och jobbigt
För du har inte varit här på ett tag
Du har inte pratat med mig i skolan
Jag börjar bli ledsen, känner mig ensam
Jag behöver någon att prata med
Jag vill höra din röst

Du vet nog inte vad jag känner
Du vet nog inte att jag tycker
om dig mer än som en kompis
Du vet nog inte att jag vill höra din röst
Du vet nog inte att jag alltid vill ha dig nära
Du vet nog inte att jag älskar dig




Övriga genrer av Markus Karlsson
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-08-10 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gullig dikt..fin :-)
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Markus Karlsson
Markus Karlsson