Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag efter att mitt första riktigt stabila långvariga förhållande tog slut (skriver mycket på känslorna jag kände då).


Darkness

I hate the world I live in
It consist of nothing but darkness
Darkness as far the eyes can see
No light can survive in this world
I have never seen the sun
I have never seen the open sea
I have never seen anything
Except the palm of my hand
Which I use to cover my face
And sometime I can see the rain fall
Then one day I saw something
Something I had never seen before
A little light coming towards me
The light was blinding
My eyes was still used to the darkness
The light came closer
Then I saw it for the first time
Another person, a girl
And she saw me
She starts to go faster towards me
I see a little smile on here face
The little girl, she was you
The light in my darkness
My savior from eternal darkness
But all of a sudden she disappear
Just like all other lights in this world
And now I can only see darkness
I hate the world I live in




Fri vers av Markus Karlsson
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-08-10 19:26



Bookmark and Share


  Ariel_the_angel
Sorgligt att du kände så men sånt händer alltför ofta.
Förhållanden kommer och går, först lever man i ett mörker sen ljusnar det en aning och så plötlsigt mörknar det igen, och så håller det på tills man har hittat det ljus som tycks lysa för en i evighet.
Det är dock bra att du skriver av din aggression och besvikelse det känns bättre efter ett tag. Suveränt! ;)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Markus Karlsson
Markus Karlsson