Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina nuvarande känslor för livet....


Trapped in life

I\'m trapped in life
Nowhere to run
No one to set me free
All because of a promise

I hope dearly that this promise
Is something you treasure
Because that is the only thing
That is making me a prisoner in life

I want to feel free
But I don’t know how
To set me free
Maybe it’s ‘cause I’ve
Never felt free in all my life?




Fri vers av Markus Karlsson
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-08-16 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markus Karlsson
Markus Karlsson