Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ordens sömn

-

För trött för att skriva

Orden somnar snart

Lämnas att vara

Under sömnen av författaren

Fria eller i icke-existens

Oavsett ser jag redan nu

Formerna tappa form

Flyta till ett

Ögonlocken stängs

Finns orden fortfarande kvar

Om jag var den ende som de veta

Bärare av dess form

Somnade nog med mig

Och försvann.

-




Fri vers av PFJS
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-01-21 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS