Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLIMTAR

I skyltfönstrets spegling
en glimt av din gestalt.
Jag vänder mig om,
min blick söker överallt.

I sorlet på tåget jag 
hör din välbekanta röst.
Men alla resande är främlingar,
det värker i mitt bröst.

En enda tanke då det
knackar på min dörr.
Att du står på andra sidan
och allting är som förr.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-02-05 21:01



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Vackert om känsla av längtan.
2024-01-25

  TheSoulmancer
Rödvins poeten i mig säger bravo!
2023-03-07

  Kajan VIP
En stor längtan ryms de här raderna som verkligen känns .
2023-02-12

  Ninananonia VIP
Känslosamt vackra glimtar :)
2023-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om längtan och saknad.
2023-02-06

  Kungskobran VIP
En tragedi
svår att finna sig i
2023-02-06

    Sefarge VIP
Så berörande skrivet!
Jaa denna längtan
Efter den saknade
Men det betyder
ändå att det var
något värdefullt?
;)


2023-02-05

  Sparvögat VIP
Saknadens sorg ~ så väl
tecknar du känslan…
Längtan som vilar stilla…
2023-02-05

    Drömmar i universum
Jättefint diktat jag känner igen mig ….
2023-02-05

  Cikoria Blå VIP
Jag tror att vi alla varit där, nån gång.
Fint diktat.
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP