Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ständigt dessa som prövningar i att försöka förändra sättet att ställa upp texter på. Helst skall de ha någon sorts till talande innehåll även. Besvärligt är bara halva sanningen, sade Bull.


Ibland får du för dig att du är...





...så betydelsefull att när du väl visare dig
och är 'där', någon skall inte bara låtsas som
det regnar och låtsas vidare som att du
'aldrig varit borta'.

Sedd blir du förstås, bara inte på just det vis
du själv föreställer dig, osynlig är du aldrig på
riktigt, det är bara en känsla du har,
för att få vågar sig

fram för att prata i vädret med just dig. Du
har aldrig varit en stjärna i kanske just egna
ögon , men du är det förstås i andras,
för att de älskar dig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-25 09:00



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den här texten ser jag som mycket klarsynt.
(För att undvika missförstånd: texten tycks mig klarsynt!)

2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP