Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spöket i mig, en sorts liv efter detta, kan få mig att vilja dö under en sådan där möjlig olycka, ett ståhej utan like skall kunna uppstå när livets tåg fås att spåra ur alldeles underbart ordentligt. Med buller och bång, baraattdufårensortsabstinens..


Något litet om att trampa i klaveret





Jag har hört att skall man alls göra något,
det helst skall göras ordentligt.

Vilket ibland leder till att jag har ordentligt fel,
väl underbyggt fel, om en själv får säga det.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP