Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solig morgon

Visst låg jag å drog mig länge

I den trygga sängen

men, när jag väl kom ut

då lyste solen upp

mina grannar vid busshållplatsen

jag fick ett glatt "hej + mitt namn"

sedan väl inne i bussen

kom en spontan hälsning

från en grannkvinna.

Jag satte mig mittemot henne

å jag öppnade upp mitt hjärta

vilket kändes helt rätt.

So ---oh-oh-oh what a little sunshine can do...!

 

Bohemen i vårvintern




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-27 13:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, solsken gör det lättare för oss att ta kontakt!
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP