Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skepnader


Livets förvecklingar

Likt i en komplex labyrint

Vandrar vi genom

Livets olika rum

Det som var igår

I våra personliga liv

Bleknar i minnen

Med tiden som tickar på

Med sin vanliga takt

Varken snabbt eller långsamt

I nuet oroas jag

Med rädsla för

Atombomber och trafikolyckor

Och svåra sjukdomar

Som tynger vår existens

Skulden vi kan erfara över

De döda i det förflutna

Som idag är i det paradisiska

Och förlovade landet

Blickar ner på oss levande

Från himlens hägn

Minnet av den obegripliga

Förintelsen kan aldrig dö

 

Taleptox Skrev

Den 20230128

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-01-28 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP