Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proviant poeten.



Den tusen fotade poeten
med flera personligheter
placerade en annons
i den gula tidningen på åttiotalet.

Han lockade kvinnor i alla åldrar,
men gjorde damerna galna,
skrev samma annons varje månad
och började alltid från början sin livs historia.

Med samma annonsen som letade
efter själsfränder för promenader i skogen
och förnödenheter till kvällen.

För att du förstår förutsättningarna för en sådan match
den högsta svarsfrekvensen
Har du någonsin behövt veta vad du vill?

Vad vill du?
Något seriöst?
Brevvän?
Romantik?
Flirtar du bara p.g.a tråkigheter ?
Något busigt?
Solar logopoesi med extra ansträngning i komment.

 Providing, the poet.

The centipede poet with multiple personalities placed an ad in the yellow paper in the eighties.

He attracted women of all ages but drove the ladies crazy, he wrote the same ad every month and always started his life story from the beginning.

With the same ad, soul mates are looking for walks in the woods and supplies for the evening.

For you to understand the conditions for such a match the highest response rate Have you ever needed to know what you want?

What do you want? Something serious? Pen-pal? Romance? Are you just flirting out of boredom? Something naughty? Solar logo poem with extra effort in comments.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-01-28 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP