Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidigt uppe

Imorse var jag uppe med tuppen

men utan tupp




Fri vers av bohemen VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-28 10:54



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
haha - kanske tuppen dyker upp i kvällningen istället!
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP