Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad vänskap

Minnen av oss,
en vänskap så ljus och klar,
bleknande med tiden,
otydliga minnesbilder.

Vi har växt och förändrats,
våra vägar har lett oss isär,
banden vi delade,
finns än i mitt hjärta.

När åren går,
och vänskap tonar ut,
Jag minns glädjen i våra samtal,
timmar vi tillbringade tillsammans.

Vilse i tiden,
och vår vänskap förlorad,
i minnet håller jag dig kär,
i djupet av hjärtat en tröstesång.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-28 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP