Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim

Sjung i moll!

Det hörs från alla håll!

Bär stolt din roll!

För du har koll...

Klänningens fåll...

Sparka din boll!

Kamma noll...

Som ett troll...

 

 




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-30 11:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Lite busigt kul den här!
2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP