Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred



slingor
av missiler
längs himlavalven
jag förvandlar dom
till flygande drakar
i silkespapper
konfettiregn
av poesi
regnar över staden
varje gång
jag
tänder
en
cigg




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-30 23:05



Bookmark and Share


  etletlien
får mig att tänka på

den där heartbeats reklamen.... <3

https://www.youtube.com/watch?v=spB4ezsQ6II

2023-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP