Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek

Äkta kärlek
till någon
är förmågan
att överse
med varje brist
denne visar prov på,
bara för att
du till varje pris
vill vara
med den personen.

Äkta kärlek
kan i bästa fall
rädda dig,
och i sämsta fall
förgöra dig.

Du vet aldrig vilket det blir ..

 




Skapa | Skriva av Linil VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-31 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP