Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Den euforiska dumheten

 

Den euforiska dumheten i ett samhälle vars moraliska skelett håller på att vittra sönder.
Hur ska jag kunna förvissa mig om att jag inte är hjärntvättad? Och om jag är hjärntvättad hur ska jag kunna programmera om mig själv så att jag kan vara en klarsynt och fri människa?
Hur ska jag kunna säga med ett storleende till kompletta främlingar på stan att ha en skön och underbar dag utan att bli sedd som ett psykfall och jubelidiot? Alla människor borde lära sig att meditera och möta Gud. Sverige är ett enormt stort och öppet mentalsjukhus men det finns faktiskt en hel del psykiskt friska medborgare här också. Det är svårt att vara människa. Vi har mycket att lära av katterna.
TV och internet är inte allt i livet. Idag så åkte jag rulltrappa upp och ned på ett varuhus i två timmar. Sen föste vakterna ut mig vänligt men bryskt. Jag är nyss utskriven från Psyk Avdelning Orkanen där jag bokstavligen brottades med självaste Doktor Brutus. Den blev spännbälte i ett dygn men det var det sannerligen värt. Jag tog struptag på karlfan som övermedicinerade mig med antipsykotisk medicin så att jag var en zombie i två år.
Nej nu ska jag gapskratta mig längs Drottninggatan inför alla sömngångare.
Heja Sverige! Jag är så glad att jag äntligen
är psykiskt frisk men det är aldrig någon som ringer till mig på min mobiltelefon. Folk har väl nog upp med att försöka hålla huvudet ovanför vattenytan. Jag älskar verkligen alla härliga människor!
Prosa av Johan von Bergstjärna VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-02-01 22:33Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan von Bergstjärna
Johan von Bergstjärna VIP