Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill inte ha mig längre

Du vill inte ha mig längre,
och nu har det gått en vecka
du vet vad dom brukar säga, även
solen har sina fläckar
jag som alltid såg det fulländade
i det imperfekta
du som bara såg bristerna
i den framtid som vi tecknat

Du vill inte ha mig längre,
och nu får det räcka
jag vill inte dränka mina sorger
eller ångra mig,
jag vill bara berätta

det var aldrig kärlek
det var slumpmässig kontakt
som rev upp ett sår i mig
som jag sedan länge förlagt.

Det var aldrig kärlek,
det var en illusion
att jag kunnat luras så
av att känna attraktion.

Det var aldrig kärlek,
det gick alldeles för snabbt
ändå var du helt klart
den bästa som jag haft.

Du vill inte ha mig längre,
och nu ska jag läka
sy ihop min bröstkorg,
skydda mitt hjärta
rengöra såret med desinfektion

jag kommer aldrig att vara Hon
som du väljer i slutscenen
jag kommer aldrig att vara Hon
som får bli gammal med dig.




Bunden vers (Rim) av amygdala VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-02-04 17:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark samt bra beskrivet
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP